Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

ΑΙΣΧΡΑ ΨΕΥΔΗ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΜΑΓΚΙΕΣ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ: ΙΔΟΥ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΠΩΘΗΚΕ!









"Ανέβηκε το πολιτικό θερμόμετρο κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα όταν εκτυλίχθηκε ένας σύντομος διάλογος ανάμεσα στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τον πρωθυπουργό.
«Ποιες είναι οι κόκκινες γραμμές σας; Τελειώνουν τα ψέματα. Λέγατε ότι το μνημόνιο ήταν λάθος και μετά κάνοντας την μεγαλύτερη κυβίστηση προσχωρήσατε στις θέσεις του ΠΑΣΟΚ, όπως είπε ο κ. Βενιζέλος. Τον κουβαλάτε και στις πλάτες σας, ομολογώ μεγάλο το βάρος. Το κάνατε κι αυτό για να γίνετε πρωθυπουργός. Τώρα που γίνατε, μετά από 15 μήνες, αναρωτιέμαι πως αισθάνεστε; Κοιμάστε ήσυχος τα βράδια; Κοιτάξτε με κύριε Σαμαρά, δεν είναι κακό»., είπε σε κάποιο σημείο της ομιλίας του ο κ. Τσίπρας με τον πρωθυπουργό να απαντά:«Το έχετε ρίξει στο ψυχογράφημα. Έχετε οίηση και αμετροέπεια. Κοιτάω από την άλλη για να μην γελάω».»
http://www.iefimerida.gr/news/129920/%CF%84%CF%83%CE%AF%CF%80%CF%81%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CF%84%CE%AC%CE%BE%CF%84%CE%B5-%CE%BC%CE%B5-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%BA%CF%8C-%CF%83%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%AC%CF%82-%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CF%84%CE%AC%CF%89-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CF%8D-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B7%CE%BD-%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CF%89







"Σε ακροδεξιό κρεσέντο επιδόθηκε από το βήμα της Βουλής ο Αντώνης Σαμαράς κατά την τρίτη κοινοβουλευτική εμφάνισή του, από τότε που έχει αναλάβει καθήκοντα Πρωθυπουργού, επαναφέροντας τη θεωρία των δυο άκρων στον χώρο της δημοκρατίας.
..............
Χαρακτηρίζοντας, μάλιστα , νησίδα ανομίας και γάγκραινα την ΕΡΤ δικαιολόγησε την αστυνομική επέμβαση στην ΕΡΤ σημειώνοντας πως "ήδη αργήσαμε 5 μήνες", ενώ τον χθεσινό προπηλακισμό των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ έξω από το Ραδιομέγαρο είπε πως είναι "αστεία επεισόδια".
http://www.avgi.gr/article/1279015/aboithitos-o-ant-samaras-krubetai-piso-apo-tin-protasi-duspistias-tou-suriza







"Με αξιολογικές κρίσεις σε «μάγκικο» ύφος και όχι πολιτικά επιχειρήματα προσπάθησε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς να απαξιώσει την πρόταση μομφής από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, αλλά και τον πολιτικό του λόγο.
..................
Νωρίτερα ο κ. Σαμαράς είχε προαναγγείλει ότι τις επόμενες εβδομάδες θα αναμετρηθούν ξανά στο Κοινοβούλιο με τον κ. Τσίπρα στον προϋπολογισμό και σε προ ημερησίας για το θέμα της βίας, σχολιάζοντας ειρωνικά: «Τώρα για ποιο λόγο σας αρέσει κάθε φορά εδώ να πάτε γυρεύοντας, να έρχεστε και να τα ακούτε, αυτό είναι δικό σας θέμα». Χρησιμοποίησε μία φράση του Σέξπιρ: «Από το σοβαρό στο γελοίο η απόσταση είναι μικρή, από το γελοίο στο σοβαρό η απόσταση είναι τεράστια» και απευθυνόμενος στον κ. Τσίπρα πρόσθεσε: «Η απόσταση που έχετε να διανύσετε είναι τεράστια».
......................
Μίλησε για «καραγκιόζ μπερντέ» αναφερόμενος στα επεισόδια του Σαββάτου στην ΕΡΤ και υπερασπίστηκε την εξαγγελία του για δωρέανWiFi σε όλη τη χώρα"
http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=397561


"Μέσα σε κλίμα μομφής και ειρωνείας προς τον κ. Τσίπρα προσωπικά πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός την ομιλία του βράδυ της Κυριακής, προκαλώντας πολλές φορές το γέλιο και τα χειροκροτήματα των βουλευτών και την αντίδραση από πλευράς του ΣΥΡΙΖΑ
...........................
Κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ και για την συγκέντρωση που διοργάνωσε έξω από τη Βουλή την ώρα της συζήτησης της πρότασης δυσπιστίας . «Το πεζοδρόμιο του ΣΥΡΙΖΑ θα εκφοβίσει το κοινοβούλιο κ Τσίπρα ;» αναρωτήθηκε ο πρωθυπουργός."
http://thepaper.gr/%CF%83%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%AC%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%B8%CE%B1-%CE%B3%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%BF-2016/











Η παραπληροφορηση οργιαζει απο χθες το βραδυ περι πολιτικου κουτσαβακισμου του Πρωθυπουργου, περι δηθεν απαξιωτικου υφους και τσαμπαμαγκιστικης χυδαιοτητας,
παιδες, αυτα ειναι μπουρδες
 και εμεις στη Συγγρου θα σας το αποδειξουμε αμεσως τωρα, παραθετοντας απομαγνητοφωνημενη τη χθεσινη ομιλια του Πρωθυπουργου, mot a mot, διχως να κρυψουμε το παραμικρο, ωστε να θαυμασει ο λαος τον μεστο πολιτικου περιεχομενου Λογο του,
 και να καταλαβει οτι τιποτα επιψογο, αλαζονικο και αλητικο δεν παρεισεφρησε στα λογια του,
 πισω απο τις λεξεις κι απο πισω τον περναμε τον Αλεξη, τα ακουτε κομμουνοΚαμμενοι,
γιο, i am the man,
and now from Detroit, the man with the plan,
 σας παρουσιαζουμε τον Ει Ες (A.S)

Eι Ες εναντιον ολων,
Ει Ες εναντιον των φλωρων,
και σαν κλωνος του Εμινεμ στο 8 mile, δεν αφησε τιποτα ορθιο στο  Battle rap που διεξηχθη χθες βραδυ για πρωτη φορα σε Κοινοβουλιο






Aντωνης Σαμαρας
τωρα στα ΕμΣις (MCs)
κι εσυ μαλακα Τσιπρα
να πα να γ@@@θεις

με λενε Αντωνη
και κλασε μου τον γκιωνη
κλασε μου τον Γκιωνη
το πρωι που ξημερωνει
((Double vocals στο "πρωι που ξημερωνει")

Σας πηδαω με Νομους
σας πηδαω με ΠουΝουΠου*
σας πηδαω με εγκυκλιους
σας πηδαω απο παντου

Ο, τι και να λες
μου κλανεις ενα αρ@@δι
εσυ εχεις τα σαπακια
μα εγω εχω Βοριδη
(Double vocals στο "Βοριδη")

Οπου σας βρισκει ο Αδωνις
πιπα κω@ο σας παει
κι απ'το antinews ο φιλος μου
τις μανες σας γ@@@ει

Τι ζορι τραβας
κι εσυ τωρα Λαε
μας ψηφισες και ψοφησες
αει τωρα κανε μπεεεεε

Σου χω ετοιμασει πιτσα
σπεσιαλ απο Βιλγαρια
ετοιμασα τα πλανα μου
οταν ημουν εξορια



hey dj, bring the noise!!



Στο ορκιζομαι στις ρομπες μου
και στα καλσον που σχιζω
για σενανε λαε
για σενα εγω πασχιζω

Στο ορκιζομαι στις ρομπες μου
και στα καλσον που σχιζω
χεζεται πανω η Μερκελ της
σαν παω στο Βερολινο

Αντιλαλουνε τα βουνα
ο Ολυμπος και η Οσσα
ακομα και στον υπνο της
με χεζεται η κλωσσα


Αντε τωρα, βαρεθηκα,
τη κανω με ελαφρα
το χρεος στη Πατριδα το εκανα
με τα τακουνια μου ψηλα


*Που ΝουΠου: Πραξεις Νομοθετικου Περιεχομενου




come on , Κατερινα, get the rhythm γιατι ειμαι και πολυ αντρακλας να 'ουμε




Ακους μωρη λινατσα Αλεξη, δε μπορεις να με φτασεις, ακου που σου λεω, i am da man
Συνταγμα, Ει Ες, 2013

4 σχόλια:

  1. Γιατί να μην του κάνει πλάκα ο Αντώνης του Alexis;
    Είχε μία κυβέρνηση συα πρόθυρα της δυάλυσης λόγω του φορολογικού, με απεργίες εν εξελίξη και τις κατασχέσεις προ των πυλών, και ο ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε μέσα σε δύο μόλις εβδομάδες:
    -Να υπερψηφίσει μαζί με ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ το τρομονομοσχέδιο που τάχα θα αφορούσε την ΧΑ στην οποία δεν εφαρμόστηκε ποτέ, αλλά εφαρμόστηκε μόλις τρεις μέρες μετά σε συνδικαλιστές μεταλλεργάτες. (και άσε τους κομμουνιστές να σκούζουν)
    -Σαμποτάρισε τις απεργιακές συγκεντρώσεις με το πρόσχημα της βροχής (4 ευρώ την πουλάνε την ομπρέλα οι πακιστανοί) βγάζοντας την κυβέρνηση από δύσκολη θέση για δεύτερη φορά
    -Και με τους πρώτους τριγμούς που αναφέραμε πιο πάνω και ενώ έχει μείνει με 155 βουλευτές η συγκυβέρνηση, ο Τσίπρας καταθέτει μία χαμένη από χέρι πρόταση μομφής που την σταθεροποιεί για άλλους τουλάχιστον 6 μήνες στην εξουσία, αφού βάση νόμου δεν μπορεί να κατατεθεί άλλη πρόταση δυσπιστίας νωρίτερα.
    Ε γιατί να μην τους κάνει μετά καζούρα ο Αντωνάκης;
    Δύο ντέρμπι περιμέναμε χτες, και τα δύο (ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ και Αντώνης-Alexis) με συντριβή των φιλοξενούμενων έληξαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σΤο αλλο ντερμπυ που πραγματικα μετραει, νικανε παντα οι γηπεδουχοι, καπιταλιστες-λαος 100000000000000000000000-0, ουτε το γκολ της τιμης δε μπορουμε να βαλουμε.

      Διαγραφή
  2. Noμιζω οτι η σατυρα μας σωζει απ τη τρελλα.Μ αυτα που ακουμε και βλεπουμε γυρω μαςμας σωζεις celin.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακαρι να μπορω να προσφερω εστω και μια ελαχιστη, στιγμιαια ανακουφιση σε οσους με διαβαζουν, ειτε σατιριζοντας ειτε ονειροπολωντας ειτε σαρκαζοντας

      Διαγραφή